پلاک اول

ما می‌گوییم تا شرک و کفـر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم. امام خمینی (ره)

پلاک اول

ما می‌گوییم تا شرک و کفـر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم. امام خمینی (ره)

إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنتُمْ تُوعَدُونَ(سوره فصلت آیه 30 ) در حقیقت کسانى که گفتند پروردگار ما خداست‏ سپس ایستادگى کردند فرشتگان بر آنان فرود مى‏آیند [و مى‏گویند] هان بیم مدارید و غمین مباشید و به بهشتى که وعده یافته بودید شاد باشید

طبقه بندی موضوعی

ایدئولوژی اقتضای زمان....!

جمعه, ۲۹ خرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۱۳ ب.ظ


زبیر

سکانس اول:
امیرالمومنین علی علیه السلام می فرماید : انما بدء وقوع الفتن اهواء تتبع او آراء تبتدع یخالف فیها کتاب الله /نهج البلاغه خطبه 50
آغاز پیدایش فتنه ها پیروى از هوا و هوسها و بدعتهایى است که با کتاب خدا مخالفت دارد


سکانس دوم نمازجمعه سال61 :
هاشمی با حمله شدید به آل سعود گفت : کاخ نشین های دنیای عرب ، مدعیان اسلام این ها تازه نوکر آن ها هستند ، این دیگر چقدر پستی است ، خادم الحرمین ، در کنار کعبه مقدسه بنشیند و نوکر پول بده نه پول بگیر نوکر پول بده آمریکا باشد و این جنایت بیخ گوشش درست بشود و آن هم از آن جا بگوید که : ملک خالد برای ما دق کرد . حالا خدا کند که دق کرده باشد . یعنی این قدر شعور داشته باشد که دق کرده باشد . شاید منظورش این بوده که کشته اندش ، اگر باشد خودش یک معنایی است



سکانس سوم:
عربستان لازم نیست هیچ کاری انجام بدهد، اگر نفت را به اندازه سهمیه اپک تولید کند، هیچ کس نمی‌تواند به ما تعرض کند. چون اقتصاد دنیا نمی‌تواند خالی از نفت ما باشد، فکر می‌کنم هنوز ایجاد روابط خوب مقدور است. ولی انسان‌هایی اینجا هستند که می‌بینید نمی خواهند."متن کامل آن در شماره بهار 1391 فصلنامه به چاپ رسیده است.

تاریخ نوشت:برداشت از متن تاریخی زیر کاملا آزاد هست

حضرت علی علیه‌السلام در نهج‌البلاغه حکمت 453 درباره زبیر فرمود مازال الزبیر رجلا منا اهل البیت حتى نشا ابنه المشئوم عبدالله .... زبیر همواره مردى از ما اهل بیت بود تا آنکه پسر نافرخنده اش ‍ عبدالله به جوانى رسید.


در انقلاب خود مان هم تعاریفی از افرادی با این مضمون که اگر فلانی زنده باشد انقلاب تامین می شود داریم.همچنین افرادی  را داریم که  فرزندشون وسط فتنه زیر کالج ساندویچ  با  طعم شعار  علیه نظام و ولایت  می خوردن!
 یا فرزندی که
صرفا   برای  ادامه تحصیل با طعم   ارتباط گیری با    اپوزیسیون خارج نشین  جهت تحصیل  به  انگلیس رفت بود  اتفاقی با ضد انقلاب ارتباط گرفت!

خب  بریم سر  تعریف داستان تاریخیمون زبیر که در کنار دنیا
، عقبی خودش از دست داده بود( قال الصادق (ع) :« رأس کلّ خطیئه حبُّ الدنیا »(کافی، ج2، باب حب الدنیا، ص315 )
ریشه همه بدی ها و خطاها، حبّ و دلبستگی به دنیا است.)

 آخر  از لشکر فرار کرد، در راه خوابش برد شخصی او را دید و شناخت و سر او را از تن جدا کرد و به نزد امیرالمؤمنین آورد.وقتی سر زبیر را نزد حضرت علی علیه‌السلام آوردند حضرت با ناراحتی فرمود: القاتل و المقتول فی النار (پس زبیر قطعا جهنمی است.
)

آیه نوشت و نتیجه بحث:

«وَاعْلَمُوا أَنَّما اَمْوالُکُمْ وَاَوْلادُکُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللّهَ عِنْدَهُ اَجْرٌ عَظیمٌ.»(1)

[و بدانید که اموال و فرزندان شما وسیله آزمایش اند و نزد خدا پاداشى بزرگ هست

  • من الغـــریب الی الغـــریب

حاج اقای خاطره

زبیر

ساندویچ

عبرت از تاریخ

فتنه

نظرات  (۳)

سلام، با تشکر از شما

یدئولوژی اقتضای زمان....!"

با آدرس: http://harfeto.ir/?q=node/43387


در سایت "حرف تو" انتشار یافت.

چشم به راه مطالب خوب شما هستیم.

هدیه سایت "حرف تو" به شما: امام خامنه ای (ره): سلام بر دستهای بسته و پیکرهای ستم دیده شما و سلام بر ارواح طیبه و به رضوان الهی، بال گشوده ی شما. سپاس بی پایان پروردگار حکیم و مهربان را که در لحظه های نیاز این ملّت خداجوی و خداباور، بشارتهای تردیدناپذیر را بر دلهای بیدار نازل می فرماید و غبارها را می زداید.

 

یا علی

  • آبجی خانوم
  • تاریخ ...

    با خودم فکر میکنم اولین قدم برای اصلاح خودمون اینه که باور کنیم شاید یک جای کارمون می لنگه و اشکال داره و باید دنبال رفع مشکل باشیم .

    تا وقتی که باور نکنیم که نیاز به اصلاح در اخلاق و و رفتار و کردارمون داریم هیچ اتفاق قشنگی تو زندگیمون نمی افته ...

    نه شاغل بد داریم و نه همشهری های بد ... پس اینهمه آدمای بد چه کارن و کجایی هستن ؟

    من که میگم باید از فضا اومده باشن ...((

    صداقت در مقابل سیاست دیگران ، سادگی ست

    و سیاست در مقابل صداقت دیگران ، خیانت . . .

    دکتر علی شریعتی))

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی